Skip to main content

25.000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás belföldön INGYENES!

Oszd a lapot!

kepeslap nyito

kepeslap nyito
Annyira jó volt olvasni a facebookon feltett kérdésemre a hozzászólásaitokat, hogy ilyen sokan írtok, küldtök képeslapot! A kedves, személyes történeteknek pedig különösen örültem, teljesen feldobtátok a napomat. Úgyhogy, ha nem bánjátok, én is megosztom a saját, ezzel kapcsolatos élményeimet.

Többen is írtátok, hogy gyerekként/gyerekkel a legjobb képeslapot írni. Ezzel nagyon egyetértek! Emlékszem, hogy kislánykoromban már novemberben teljesen be voltam sózva, annyira vártam a karácsonyt. Persze, a meglepetésekre is rá voltam izgulva, de az, hogy én, a kis Anikó írhatom a képeslapokat az egész rokonságnak, szinte felért egy ajándékkal. A képeslapírás egyértelműen az én kiváltságom volt miután megtanultam írni– és ennek megfelelő komolysággal kezeltem az ügyet. Amikor végre elérkezett az idő, hogy nekiláthattam a lapoknak, szépen odaültem a konyhaasztalhoz, és -akkor még- gyöngybetűimmel írni kezdtem, Anyu közben tett vett a konyhában, segített a címzésben, az üdvözlő szövegeket pedig együtt találtuk ki. Napokig tartott, míg a végére értem, de minden percét imádtam! Olyan volt, mint egy jó könyv – mindig sajnáltam, hogy vége lett. Persze azért nagyon büszkén vittem a postára a kézzel írott képeslapokat. Szuper volt!
Annyira szuper, hogy tulajdonképpen a mai napig megmaradt ez a szokásom. Már nem kell több nap, hogy megírjam a lapokat (már egész gyorsan, és rondán írok), de egy decemberi délelőttöt mindig erre szánok. Szépen nekiülök, otthon vagy egy jó kis kávézóban, ráhangolódom, és mindenkinek írok pár sort. Sosem írom ugyanazt – mindenkinek személyre szabott karácsonyi üdvözlet jár! Ettől is olyan jó, szerintem. Egyébként a lapokat is igyekszem úgy váltogatni, hogy passzoljon a címzetthez. Van olyan év, amikor saját lapot küldök, de legtöbbször mások munkáiból választok. Aztán ha megvan az összes, borítékba teszem őket, felnyalom rájuk a bélyeget, és elküldöm.
Én egyébként nemcsak karácsonykor írok képeslapot, hanem akkor is, ha utazom. Kisajátítok egy fél órát magamnak (meg a címzetteknek), mondjuk, amikor a fiam alszik,vagy egy kellemes ebéd után valami helyi étteremben, és megírom a begyűjtött lapokat a barátoknak. Sőt, fel is adom őket még ott helyben, helyi bélyeggel, helyi postán!
Szerencsére van pár barátom is aki képeslapíró, mint én. Mert ugye képeslapot nemcsak küldeni, hanem kapni is elég jó dolog. Zóra például sokat utazik és a fontosabb, érdekesebb úticélokról küld lapot. Aztán Évás és Kriszta is mindig gondol rám – szóval jó dolgom van, na.
Úgyhogy mindenkit arra buzdítok, hogy küldjön képeslapot, személyre szólót, kézzel írottat! Biztos vagyok benne, hogy örömet szereztek vele a címzettnek. Aztán lehet, hogy jövőre duplán kapjátok vissza. Ha karácsonyi meglepetést szeretnétek vele szerezni, akkor időben adjátok fel, mert az utolsó hetekben már nem olyan gyors a posta.
Ha DesignByRothAniko lapot küldenétek, akkor a webshopomban tudtok válogatni online. Személyesen a Palomában (1053 Budapest, Kossuth L. u. 14-16. nyitvatartás: kedd, szerda, csütörtök 11 és 19 óra között) tudjátok beszerezni a képeslapokat, és egyebeket.
Gyertek és hozzuk újra divatba a képeslapküldést!

kepeslap kocsolyas

A képeslap nem új, jó pár éve festettem, idén újra kapható. Nekem személyes kedvencem a korcsolyázó lány 🙂

kepeslap 2016 felhozatal

Az idei év kínálata tőlem, nektek karácsonyra

kepeslap taskaval

A lapok mintáját össze lehet hangolni az ajándék mintájával 😉

{loadposition back}

{loadposition random}

Olvastad már?

ujdonsagok evvege nyito
blog kiallitas mom
blog fejtagitas nyito
blog 2020 uj festmenyek nyito
4
    4
    Kosarad
    Eltávolítás
    Nyomat - Pocsolya Eltávolítás
    Nyomat - Pocsolya
    1 X 14.000 Ft = 14.000 Ft
    Eltávolítás
    Eltávolítás