Skip to main content

25.000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás belföldön INGYENES!

Beújítok a végére

ujdonsagok evvege nyito

ujdonsagok evvege nyito
Már nincs olyan túl sok hátra az évből, az én tarsolyomban még mindig vannak újdonságok. Amik szerintem jó szolgálatot fognak tenni karácsonykor és persze 2020-ban is.

Határidőnaplók

Maga a műfaj nem újdonság, és az sem meglepő, hogy az év második felében jönnek ki az új darabok – de most azért a szokottnál nagyobb változásokra számíthattok.
Azt már meséltem, hogy a spirálozott termékeimet készítő mester bezárt, így aztán új cég után kellett néznem. És egyelőre megrekedtem a nézésnél… Bevallom, eleve egy nemszeretem feladat ez, és hát egyelőre nem is jártam sikerrel. Őszintén szólva annyira nem is hajtottam a dolgot, mert minden új gyártó új hibát jelent(het). Nekem pedig – mint minden kisszériákban rendelőnek – fontos szempont, hogy minél kevesebb hibaszázalékkal dolgozzanak a készítőim. És, érthető módon, egy új készítő mindig nagyobb hibalehetőség.
Na, de a lényeg, hogy végül nem lett új spirálozó mesterem, így a 2020-as határidőnaplók mind-mind cérnafűzöttek lesznek. Cserébe viszont sokkal szélesebb a mintaválaszték, mint az előző években! Eddig a spirálos változat csak a lányos sorozattal készült, a cárnafűzötteket pedig csak a városos képek díszítették. 2020-ra viszont a városos, a lányos, sőt még az állatos sorozat is felkerült a határidőnaplókra. Így 23 féle minta közül lehet választani.

Nyomatok

Azoknak, akik nemcsak a táskájukban vagy épp a táskájukon szeretnék látni az alkotásaimat, hanem a falaikon is, azoknak jó hír, hogy 2 új nyomatom is kapható már. Ráadásul év végéig egy alkalommal lesz rájuk kedvezmény, érdemes figyeleni a hírlevelet!
Az eddigiek mellé a Budapesti Óriáskereket ábrázoló grafikám és a Blahán lévő Nemzeti Szállót megörökítő képem is bekerült a nyomatok sorába.
Saját falra is ideálisak, de bátran ajándékozzátok családtagoknak, barátoknak, ha úgy ítélitek meg, hogy illik hozzájuk. (Egyelőre) nem sok esély van rá, hogy nekik már megvan.

Táskák

Ebben az esetben még csak előrejelzem, hogy újdonságok jönnek. Viszont ennek is van jó oldala – a régi táskákat ugyanis akcióban vehetitek meg.
Hogy pontosan miről is van szó, azt itt is elolvashatjátok, de röviden: a trapéz és hajó alakú nagy táskáimat kiárusítom, így ha most vásároltok egy nagy méretű táskát, akkor egy kis méretű táskát adok mellé ajándékba. Ráadásul olyat, amilyet szeretnétek. A méret adott, de rengeteg grafika közül választhattok.
Ez az akció év végéig biztosan tart. Ha ezt a készletet mindet megveszitek utána már csak az új széria lesz kapható. Szóval ha eddig csak szemeztél a nagy táskáimmal, akkor most eljött a pillanat, hogy meg is vedd a kiválasztottat, mert ez az utolsó lehetőség.
A jövő évi táskaújdonság szintén egy nagy táska lesz, teljesen új formával, aminek már meg is van a prototípusa. Egyelőre ennyi a nyilvános információ, de hamarosan többet is elárulok.

Addig is válogassatok az újdonságok közül a webshopban, és persze a régi dolgokra is lecsaphattok. Aki pedig nem online rendelne, az látogassa meg a Budapesti Karácsonyi Vásárban a standomat a Vörösmarty téren, a Bershka bejáratánál találtok (12B stand).

ujdonsagok evvege hatizsakok

ujdonsagok evvege nyomatok

{loadposition back}

{loadposition random}

Olvastad már?

oroknaptar gumis trolis
blog advent nyito
kari nyitotkep
ujdonsagok nyitokep
1
    1
    Kosarad
    Eltávolítás