Skip to main content

25.000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás belföldön INGYENES!

Anya, kezdődik!

iskolakezdes 2019 nyito

iskolakezdes 2019 nyito
Idén én is sorra kerültem – szeptemberben elsős lesz a fiam! Saját bőrömön fogom megtapasztalni, hogy milyen is ez az iskolakezdés mizéria. A többi anyukához hasonlóan én is azt érzem, hogy te jó ég, az nem lehet, hogy a gyerekem iskolás lesz, mert még csak most született, stb… de a tények makacs dolgok, az a helyezt, hogy nem most született, hanem majd’ 7 éve és szeptemberben neki is elkezdődik a suli, ha tetszik, ha nem. Egyébként a tetszéssel nincs gond. Nem mondom, hogy őrülten várja az iskolát, de érdekli a téma, nem tiltakozik ellene, és ez már fél siker. Én pedig bemutatkozhatok mint egy iskolás gyerek anyukája. Az első kihívás az iskolakezdés. Annyit beszéltem már róla, hogy kb. kötelességem, hogy ne az utolsó pillanatban szerezzek be mindent. És büszkén jelentem: nagyon jól állok!

A sulival is szerencsém van, mondjuk, mert összesen 1 db A4-es oldalnyi beszerzendő dolgot kérnek – és ennek nagyjából a 90%-a már meg is van. Szépen be is tettem őket egy kis fiókos szekrényébe. Az egyik nap a fiam rohan ki a szobájából, hogy „Anya, képzeld, a fiókos szekrény tele van kinccsel!” Azt hiszem, ez biztató.
És nemcsak Milos szekrénye van tele kincsekkel, hanem az én webshopom is. Amik iskolakezdéshez is szuperek. Hogy pontosan mire gondolok? Sorolom!

Füzetek – Herlitz füzetek DesignByRothAniko grafikákkal
Ezek mondjuk már pont nem kaphatók a webshopban, de minden nagyobb papír-írószer boltban igen. 1-től 4. osztályig használhatók a füzetek, és sokféle grafikával kaphatók, válogassatok. Tavaly írtam róluk bővebben, még most is elolvashatjátok a sztorit itt.

Tolltartó
Iskolakezdéshez alap. Persze az alsósoknak még nem pont ilyenre van szükségük – de nekik is jó szolgálatot tesz, ha nem is az iskolában, de például utazáskor. Beleférnek a színes ceruzák, hegyező, radír és persze az olló. Mert ollóra mindig szükség van ott, ahol papír is van. Mert az olyan, hogy vágni kell. A felsős-gimis korosztálynak szuper jók a tolltartóim tolltartónak – de a lányoknak (és az anyukáiknak) neszesszerként is jó szolgálatot tesznek. Ugyanazt tudom mondani, mint pár sorral ezelőtt: válogassatok!

Naplók
A spirálos naplók kifutottak, most cérnafűzött változatban kaphatók, a régi grafikákkal. Ezt inkább a nagyobb gyerekeknek ajánlom. Meg persze az anyukáknak, anyukák barátnőinek. Lehet belőlük útinapló, leckefüzet, babanapló vagy pl. a szülőin is kiválóan lehet bele jegyzetelni. Tinilányok pedig bármire használhatják.

Telefontok
…hogy a gyermek ne törje össze az első nap a telefonját. Azt hiszem, ezt nem nagyon kell ecsetelni. Nézzétek meg a kínálatot!

Hátizsák
Általános iskolában edzős, különórás cuccoknak ajánlom, klasszik iskolatáskának kicsi. De gimiben vagy egyetemen suliba járós táskának is tökéletes. Elég sok minden elfér benne és nem tömegtermék, ami szerintem menő.

Persze sok egyéb is van a webshopban, nézelődjetek! Nem kizárt, hogy pont egy új fülbevalóra lesz égető szüksége a lányotoknak a sikeres iskolakezdéshez, vagy nektek jutalomként egy klassz táskára, mert mindent beszeerztetek a gyereknek. Ki tudja?!

iskolakezdes 2019 tolltarto roma

Rengeteg mintával készültek a tolltartók, mindenki talál köztük kedvére valót

iskolakezdes 2019 tolltarto bagoly

Vannak köztük fiús, és lányos darabok is

iskolakezdes 2019 naplo piroskalap

Ugyanúgy a naplókból is sok mintával készültünk

iskolakezdes 2019 naplo cica

A spirálos naplók helyét átvették a cérna fűzött fazonok

iskolakezdes 2019 hatizsak roma

A hatizsákjaim tökéletes választás bármlyik különórás programhoz

 blog 2020 uj taska bc

És végül, de nem utolsó sorban, ha megvan minden, magatokról se feledkezzetek meg! Például egy klassz nagy méretű táskával, ami még a nyarat idézi, te is könnyebben indulsz neki a szeptembernek 😉

{loadposition back}

{loadposition random}

Olvastad már?

nyitokep
insta bigsale ekszer
jatek roma tasi julius
husvet nyito
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok