Skip to main content

25.000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás belföldön INGYENES!

Sonkakúra

husvet nyito

husvet nyito

A húsvétban sok mindent szeretek, az időjárást, az illatokat, az újjá éledő természetet, de egyértelműen a legjobb a kaja. Sonka-tojás-torma, ezen a kombón hosszabb ideig elélnék. Ha nem tudnám, hogy változatosan kell étkezni, meg hogy a tojás növeli a koleszterinszintet, képes lennék hetekig csak ezeket enni. De tudom, hogy változatosan kell étkezni, és a magas koleszterinnel is rendesen beijesztettek, úgyhogy marad a húsvét, amikor legálisan lehet napokig sonkát tojással, tojást sonkával fogyasztani, amit a végén egy finom csípős tormával szoktam megvadítani.

Az evések közti szünetben pedig lehet ajándékot keresni, vagy egyszerűen csak kapni – ahogy az én gyerekkoromban történt. Nem tudom, nálatok mi volt a szokás, de bennünket mindig megajándékoztak a szüleink húsvétkor is, ráadásul nem is kellett végigkutatni az ajándékokért a kertet. Egyszerűen csak megkaptuk őket, és örültünk nekik. Főleg én, mert nekem a feledhetetlen illatú szagú kölniken és a locsoló fiúkon kívül már nem jutott más – ellentétben az öcsémmel, aki ugye ment locsolkodni, és begyűjtött még ezt-azt innen-onnan… Hogy irigyeltem! Nade ez már történelem. Most már nem várom az ajándékot (na jó, egy kicsit), hanem én készülök meglepni a fiam. Szerencsére még nem szeretne cuki élő nyuszit (atyaég, hogy fogom majd lebeszélni róla?!) ezért egyelőre nektek készítettem nyuszis ajándékokat. Fogadjátok szeretettel a Nyuszis lányt naplón, zsebnoteszen és kitűzőn! Szuper ajándék csoki nyuszi helyett/mellett kiscsajoknak, nagy csajoknak, vagy akár magatoknak is. Ja, és persze a barátnőtöknek, feleségeteknek, kedves férfi olvasóim ;). A termékek mellett a kép születésének romantikus történetét is ajánlom figyelmetekbe. Szóval én ezzel a képpel kívánok mindenkinek boldog húsvétot és sonkaevést!
És mivel a sonkakúra nem múlik el nyomtalanul, még egy dolog: április 17-én Vivicittá. Én ott leszek!

husvet 2016 nyulas naplo

Egy stílusos reggeli kávé 😉

Ui.: Természetesen a többi DesignByRothAniko napló, táska, mobiltok is kiváló ajándék, akár húsvétra is. Gyertek, és nézzetek szét a Palomában (1053 Budapest, Kossuth L. u. 14-16. az udvarban, nyitva tartás: kedd-szerda-csütörtök 11-19 óráig), vagy online itt!

{loadposition back}

{loadposition random}

Olvastad már?

koszono hutomagnes
marcius taska paloma
oktober nyito
1
    1
    Kosarad
    Eltávolítás
    Kitűző - Budapest Kollekció - Körút
    1 X 1.200 Ft = 1.200 Ft