Skip to main content

25.000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás belföldön INGYENES!

Forever young

insta bigsale ekszer

webshop fejlec big sale

Vannak olyan szerencsések, akiken nem fog az idő vas foga, és mindig fiatalnak tűnnek. Ilyen például a webshopom. Hiába 8 éves – ami egy webshop esetében már nem számít kifejezetten fiatalnak -, még mindig nagyon jól tartja magát.

Ami a külsőt illeti. Ez sajnos rólam nem mondható el, nekem okoztak pár ráncot az elmúlt évek, főleg a tavalyi. Ezért is nem jelentkeztem. Nem a ráncok miatt, hanem mert nem igazán volt kedvem vidámkodni, mosolyogni és úgy csinálni a felületeimen, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, miközben az egyik oldalon háború dúl, itthon pedig recesszió, infláció, KATA átalakítás (hol van az már!) és még sorolhatnám a finomságokat, amiknek hatását mindannyian a saját bőrünkön érezzük. Szóval nem voltam posztolós formában.

De most, hogy megújítottuk az én fiatalos, ám mégis egy kis turbózásra szoruló webshopomat, szeretném, ha mindannyian tudnátok róla!

Szóval éljen, megújult a designbyrothaniko.com!

És most még ráadásul nyitási akciót is csináltam nektek, kereken 15% kedvezmény jár minden termékre. Nincs kupon, nincs kód, nincs feliratkozás, a kedvezmény mindenkinek jár majd egy héten keresztül (szeptember 12-ig).

Én nagyon örülök neki, és szerintem ti is fogtok. A megjelenésén nem változtattunk – ha az Amazonnak jó a sok év óta megszokott designja, nekem is jó lesz, mondta a férjem a munka kezdetekor – viszont a háttérben működő rendszer teljesen megújult. Új platformara tettük az egész designbyrothaniko.com oldalt, ennek következtében javulnak a szolgáltatások, könnyebb lesz a navigáció. És amit valószínűleg a legtöbben vártatok: ezentúl fizethettek bankkártyával is az oldalon. (Na ennek én személy szerint nagyon örülök.)

A választék továbbra is ugyanaz, megtaláltok mindent, mi szem-szájnak ingere. Táska, napló, ékszer, képeslap, nyomat…

Gyertek és nézzetek be ti is a megújult webshopba, ami külsőre ugyanaz, mégis sokkal jobb, mint eddig volt! 

Olvastad már?

blog 2020 uj nyito
hamarosan
blog uj tasi 2018 nyito
anyanaptar nyito
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok