Skip to main content

Szülinapi akció 15% kedvezmény mindenre!

Csak megszületett!

blog 2020 uj nyito

blog 2020 uj nyito
Örömmel jelentem be, hogy végre megszületett az új fazonú nagy táska!
Elképesztően hosszú szülés volt, de azt hiszem, megérte, elégedett vagyok a végeredménnyel. Persze akkor is elégedett lennék, ha ugyanez nem tartott volna ilyen sokáig, és kevesebb buktatóval járt volna. De így volt kihívás… 🙂

2 éve indult be a folyamat, és nem olyan rég ért véget.
Először csak fejben történtek a dolgok, láttam – és mások is észrevették -, hogy a régi fazonú nagy táska kicsit minimál, amit lehet szeretni, de sokan a sok funkciót keresik egy női táskában. Szerencsére voltak ötleteim, hogy mivel lehetne feldobni, és a vásárlók is ellátak az évek folyamán az igényeikkel. 2019 tavaszára annyira kiforrta magát a gondolat, hogy megkerestem egy modellező szakembert, és elkezdtünk együtt dolgozni. Akik nem jártasak a táskakészítés rejtelmeiben, azoknak elmondom, hogy egy új fazon készítésekor az első lépés, hogy az ember megkeres egy modellezőt, aki több lépcsős egyeztetés után elkészíti az első táskamodellt. Aztán ha az rendben van, akkor megy az ember, és keres készítőt, aki legyártja magát a táskát.
Mondanom sem kell, hogy elsőre nem volt rendben a dolog. Valahogy félreértettük egymást a modellezővel, és ő kívülre tette a zsebeket. Na, ekkorát nem akartam újítani a táskáimon, úgyhogy jött még egy kör. Szerencsére itt már minden oké volt.
Jöhetett a készítő keresés. Ez sem volt egyszerű. Nagyon nehezen kaptam árat, ősz lett, mire megérkezett az az árajánlat amire vártam. Ez azt jelentette, hogy a téli szezonra – ami nekem a legfontosabb, pláne amikor nem fújják le a vásárokat a vírus miatt – nem készültek volna el a táskák. Nem akartam volna ugyanis kapkodni a gyártással, mégiscsak új termékről volt szó, amire az első szériánál szeretek nagyobb figyelmet szentelni, hiszen a következő szériáknál beáll a folyamat, nicsenek már kérdések. Szeretem ilyenkor alaposan átgondolni, ellenőrizni, tesztelni amit készítünk, arra törekszem hogy ebben az időszakban csak ezen legyen a fókusz. Ez egy karácsonyi szezont megelőző hetekben nem tud megvalósulni. Gondoltam, jó, nem érdekes, akkor majd tavasszal jövök ki az új táskákkal, végülis újjászületés…
Hát, ez sem jött be. A Covid viszont igen, és, ugye, megbénult minden, nyilván a táskagyártás sem volt prioritás.
De most! Nyár végén összeszedtem magam, főleg, hogy megszületett a Balaton Kollekció is, és újra nekifutottam a témának. És, tádámm, megszülettek az új fazonú nagy táskák!
És hogy mitől olyan klasszak?
Attól, hogy sok zsebük van. Van egy a laptopnak, egy a tabletnek (mindkettő szivaccsal béleleve), egy a telefonnak és egy kis zseb, minden kis ezmegaznak.
Aztán azért is klasszak, mert a Balaton Kollekció grafikáival is kaphatók. Meg persze a régi képekkel is.
És ami az én legnagyobb szerelmem: a karabiner! Karabiner a kulcsoknak. Hogy ne kelljen feltúrni/kipakolni/kiönteni az egész táskát pl. a lakás előtt, hogy be tudj jutni. Vagy éppen ne kelljen végigkutatni az autót, mert amikor bedobtad a táskádat, akkor kiesett a kulcsod, és becsúszott a legláthatatlanabb és legnehezebben elérhető helyre. Na, ha a karabinerre kattintod, akkor mindezeknek búcsút inthetsz. És szerintem ez nem egy fájdalmas búcsú lesz.
Szóval ezek a legfontosabb változtatások, de nézzétek meg a képeket is, és döntsétek el, hogy nektek hogy tetszenek az újdonságok! November 25-ig bevezető áron. Egyelőre van készleten, mindenféle mintával. De ez most van. Ráadásul 20.000 ft feletti vásárlásnál a kiszállítás ingyenes, csak szólok 🙂

blog 2020 uj taska bc

blog 2020 uj taska bcl

blog 2020 uj taska bp1

blog 2020 uj taska bp2

blog 2020 uj taska girls

{loadposition back}

{loadposition random}

Olvastad már?

blog fejtagitas nyito
bcn 2015 kicsi
blog 2020 agenda akcio nyito
kari menu nyito
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok