Skip to main content

Szülinapi akció 15% kedvezmény mindenre!

Készletkisöprés már decemberben!

blog 2020 agenda akcio nyito

blog 2020 agenda akcio nyitoItt vagyunk az év végi hajrában, azt sem tudod az ünnep közeledtével mi lenne a legfontosabb dolog a listádon amit intézned kell? És meg lesz minden a karácsonyhoz?! A fenyőfa: a talp hozzá vajon hol van, a díszeket tudom, de a kampó amit pár hete vettem hozzá, hova kavarodott el?! A bejgli: most akkor diósat vagy mákosat, liszteset vagy glutén menteset?! A hal: vegyem meg most és tegyen a frigóba, vagy majd frissen aznap?!) Az ajándékok: a gyerekeinknek még csak-csak, de az unokatesók mégis mire vágynak?! Hosszan sorolhatnám még….

Ezernyi eldöntendő kérdés kavarog, amiknek a száma napról napra növekszik. Naná hogy ilyenkor óhatatlanul is kimarad ez meg az. Például hogy határidőnaplót vegyünk MAGUNKNAK a jövő évre. Sokan vannak vele úgy, hogy megvárjuk a januárt, akkor majd úgyis leértékelik.

Van egy jó hírem az elfoglaltaknak és a halogatóknak is: én már most elkezdem a naptárak akcióját. Gyere és nézz körbe a webshopban, és válaszd ki magadnak a legmegfelelőbb naptárat 2021-re! Van köztük kicsi vagy nagy, heti beosztással, sok sok féle borítóval. Vigyázat, legtöbbje utolsó darab, ha nem akarsz lecsúszni róla akkor vedd meg most! És ha találsz mellé még magadnak valami mást is, ne fogd vissza magad, ezután az év után te is megérdemelsz egy kis kényeztetést.

Szánj magadra pár percet, és alapozd meg a jövő évet egy klassz naptárral!

{loadposition back}

{loadposition random}

Olvastad már?

szulinap kiallitas
oktober nyito
erettsegi ballagas kezdokep
halloween nyito
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok