Skip to main content

Szülinapi akció 15% kedvezmény mindenre!

Kaleidoszkóp

blog 2020 evvege nyito

blog 2020 evvege nyito

Nem hiszem, hogy bárkit is meglepnék azzal, hogy az én életem is jó nagy változáson ment át 2020-ban. Azt hiszem, erre az évre tényleg lehet azt mondani, hogy felejthetetlen. Akár pozitív, akár negatív értelemben.

Volt benne jó is, rossz is. A vírus, ami elindította az egészet, nyilván az utóbbi. Azt viszont, hogy sok év után sikerült kiszállnom a saját mókuskerekemből, pozitívumként értékelem. Tavasszal kénytelen voltam megállni, és  végiggondolni az életemet, ill. a vállalkozásom életét. Ahogy megálltam és kívülről szemléltem a munkám, reálisabban ráláttam a saját dolgaimra. Volt néhány nem kellemes szembesülés, néhány kifejezetten hasznos, és azt hiszem, lesz még sok ilyen és olyan is a következő időszakban, mert ez egy folyamat, nem egy egyszeri alkalom volt.
Ami biztos, hogy már semmi sem lesz olyan, mint 2020 előtt volt. Kicsit olyan ez az egész, mint a kaleidoszkóp, egy apró mozdulat hatására minden megváltozik.
A tavasz elég kemény volt számomra, minden megborult, és ezt azért nem vettem olyan könnyedén. Szerencsére a családon kívül találtam pár külső kapaszkodót is, olyan oldalakat, személyeket, akiknek az írásait, gondolatait követve könnyebbnek tűnt az élet. Akik azt mutatták, hogy nem vagyok egyedül. Ami akkor nem is tudatosult bennem, csak így visszatekintve, hogy a legtöbbjük nő. Nők, akik tudtak, tudnak érvényesülni, ami még a 21. században sem olyan evidens, viszont annál menőbb dolog. Egyrészt, hogy a klasszik női szerepek mellett a munkában is jól teljesítsen az ember lánya, másrészt azért még mindig jellemző egy csomó szakmában, hogy a férfiak félretolják a nőket.
Szóval én azt mondom, támogassuk azokat a nőtársainkat, akik szeretnének és tudnak is érvényesülni.
2021-re pedig az a terv, hogy nincsen terv, legalábbis nekem. Abból nagy csalódás nem lehet. 2020-at pedig ne is próbáljuk elfelejteni, mert úgysem fog menni.

De ne szaladjunk ilyen előre…. Békés boldog karácsonyt mindannyiunknak!

{loadposition back}

{loadposition random}

Olvastad már?

blog kiallitas mom
wamp flyer 2016 09 11
2016 tavasz kokarda
blog csomagolas ajanlo
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok