Skip to main content

Szülinapi akció 15% kedvezmény mindenre!

Lélekben a Balatonon

fb hirdetes kepeslap keretben 2021

fb hirdetes kepeslap keretben 2021

Amikor tavaly tavasszal beütött a járvány és ecsetet fogtam, még fogalmam sem volt mit fogok festeni. Hagytam hadd ragadjon magával az érzés, és legyen belőle az, ami pont kikívánkozik a papírra. Nem volt semmi koncepció, semmi tudatosság. Néhány kép után elkezdtem festeni a Balatont, és csak úgy jöttek egymás után az akvarellek.
Festés közben egyáltalán nem jutott eszembe, hogy ekkora sikere lesz nálatok. Viszont ma, egy évvel később nagyon örülök ennek a sikernek, már csak azért is mert per pillanat nekem is ezek a képek a személyes kedvenceim.

Sok dolgot csináltunk már ezekkel a képekkel, és szeretném a termék palettát szép lassan bővíteni, jelentem egész jól állok vele. Már megtalálhatjátok a Balaton designt táskán, naplón, pénztárcán, tolltartón, nyomatként, és most már képeslapon is. Aki egyben vágyik látni a meglévő termékeket, kattintson a webshopban a Balaton Kollekció gombra.

A balatoni képeslap szettekhez a sorozat képei közül válogattam össze nektek két féle változatot: az egyiket évszakok szerint, a másik inkább a láblógatós nyaralós érzést hozza házhoz.
Mindkét csomag 4 balatoni lapot tartalmaz, +1 lap a bónusz, az aranyhalas, mert bár a Balatonban nincsennek aranyhalak, de ez a festményem nekem nagyon passzol a balatoniak mellé. Most ezt az 5 lapot egy karton tasakban kapod meg, így akár tökéletes ajándék is lehet (pl, húsvétra, születésnapra, évfordulóra, ballagásra, anyák napjára és még sorolhatnám).
Ha nem vagy egy képeslapküldő, akkor tudod dekorációnak is használni a lapokat. Keretben igen mutatós, de ha felcsapod a hűtőre egy mágnessel, már felvidítottad a konyhában töltött perceket. Balaton rajongóknak kötelező! 😉

A szetteket a websopban keressétek!
Hamarosan jövök a készülőben lévő újabb izgalmas darabokkal! Ti min látnátok szívesen a kollekció képeit?

{loadposition back}

{loadposition random}

fb hirdetes balaton kepeslap szett 2021 evszakok

Ők itt az évszakok. A Balatonon. Szerintem…

fb hirdetes balaton kepeslap szett 2021

Én így szeretek nyaralni. És ti?

Olvastad már?

blog bp vili nyaklanc
olgi
blog 2020 patkotarca nyito
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok