Skip to main content

Szülinapi akció 15% kedvezmény mindenre!

Ajándékot választani nem egyszerű…

blog kariaji nyito

blog kariaji nyito

Jó ajándékot választani piszok nehéz dolog. Legalábbis nekem. Ettől függetlenül szeretek azzal bíbelődni, hogy kitaláljam a megajándékozott mire vágyik, vagy mi az amire nem vágyik de nagy valószínűséggel örülne neki. Ez bizony kemény háttérmunkát, odafigyelést igényel. A közeli családtagjainknál ez talán könnyebben működik, na de üzleti partnernél, egy kollégánál (főleg home office idején), távolban élő barátoknál, rokonoknál, családtagoknál már sokkal nehezebb ezt az odafigyelést, ráhangolódást összehozni.

Szerintem már neked is a könyöködön jön ki, hogy ez a karácsony más lesz mint a többi, meg hogy ez egy rendhagyó év. Ezeket nap mint nap halljuk, olvassuk. Egy biztos, a karácsony idén sem marad el! Valószínűleg kevesebb embert fogunk megajándékozni, na de őket szeretnénk úgy igazán jól.

Én mindig azt szoktam javasolni nektek ha személyesen találkozunk, és tanácstalan vagy, hogy hallgass a megérzésedre! Hagyd magad elveszni a kínálatban, és megtalálni benne azt a tárgyat, motívumot, amit te magad találsz a megajándékozottnak. Legyen benne a te választásod az ajándékban! Az csak nem lehet rossz!

Magamnak pedig azt szoktam mondani, hogy ennek az ajándéknak én tuti örülnék, úgyhogy szerintem ő (már a megajándékozott) is fog. Persze ez nem mindig jön be, így ezt csak az igazán bevállalósaknak szoktam ajánlani.
És ha végképp nem tudsz dönteni, akkor ott van neked az ajándékutalvány! Tetszőleges értékben választhatsz 5-10-15-20.000 ft-os utalványok között, 1 évig érvényes, és bármire levásárolható! Az utalványt papír formátumban kapod majd meg, amin van egy kuponkód, ennek használatával tudja majd aktiválni a megajándékozott az utalványon szereplő összeget.
Egy szó mint száz, ajándékot választani nem egyszerű, de nem lehetetlen!
Ráadásul nálam szuper szetteket tudsz összeválogatni, még szinte mindenből van minden mintával, így választhatsz naptárhoz táskát, a táskához tolltartót, a tolltartóhoz ékszert és így tovább. Ha gyüjtővel van dolgotok, akkor csak azt kell megfigyelni, melyik mintába van beleszerelmesedve, és megtalálni a webshopban a hiányzó darabokat. Ha picit lejjebb pörgetsz, képes ajánlomból tudsz ötletet meríteni.

A képeslap rajongók idén egy szuper új karácsonyi lapot kaptak a már megszokottak mellé. Ha most megrendeled, még karácsonyig fel is tudod adni. Ez csak egy apró figyelmesség, de hidd el nekem nincsen annál nagyobb öröm, mint képeslapot kapni, főleg a járvány idején, amikor le vannak redukálva a személyes kapcsolataink.
De persze a csomag mellé is kiváló egy lap, hiszen egy szép üzenet sokat tud adni az ajándékodhoz.

Ne feledd 20.000 ft feletti vásárlásnál a kiszállítás ingyenes!

Nem is részletezem tovább, inkább nézz körbe a webshop polcain!
Jó karácsonyi készülődést kívánok! 

blog kariaji szett piroskalap

A piros kalapos lány nagy kedvencetek, ezért ezzel a mintával szinte mindent készítünk

blog kariaji szett troli

 A trolis kép pedig az én nagy kedvencem (na jó, a tiétek is), szóval ebből is sok mindent találtok a webshopban

blog kariaji szett balaton kori

Az új balatoni mintából pedig szerepeljen itt egy igazi téli hangulat, mert bizony a Balcsi télen is hívogató

blog kariaji szett napozo

A nyárrol nem is beszélve

{loadposition back}

{loadposition random}

Olvastad már?

blog csomagolas ajanlo
blog uj naplo kezdo
wamp flyer 2016 12 11
bcn 2015 kicsi
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok