Skip to main content

25.000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás belföldön INGYENES!

A matek nem az erősségem

erettsegi ballagas kezdokep

erettsegi ballagas kezdokep

Tagadhatnám, de minek: a matek sosem volt az erősségem. Mondjuk nem is különösebben érdekelt, és sokáig azt hittem, más vizuális művészetek iránt érdeklődőket sem hoz lázba. Úgyhogy amikor először hallottam a matek-rajz szakpárról, nem tudtam eldönteni, hogy akkor ez most vicc, vagy tééényleg van olyan ember, aki rajzolni is tud és a matek is érdekli? Érthetetlen, de van.

Na, én nem közéjük tartozom. Magyarból, töriből, föciből, sőt még oroszból is jó voltam, csak az a fránya matek, az nem ment. Úgyhogy érettségi előtt elkezdtem magántanárhoz járni, hogy aztán nekem ne legyen baj! Jártam rendesen, látszott is az eredmény, és még az is kiderült, hogy nem vagyok teljesen hülye a matekhoz (kétségtelenül megérte fizetni a tanárt ;)).
Szóval javultam, javultam, de azért olyan nagyon magabiztos nem lettem. Szerencsére az írásbeli vizsgán kaptam puskát, juhhéj, gondoltam nem lesz itt baj! Persze nem akartam lebukni, úgyhogy eldöntöttem, teszek egy kis hibát a megoldásokba, nehogy túl jó legyen. Hát nem lett túl jó, az egyszer biztos! Szóbeliznem kellett (=megbuktam az írásbeli matek érettségin). Mondanom sem kell, ettől beparáztam rendesen, úgyhogy ezen a vizsgán már nem mertem semmilyen „segédeszközt” használni, inkább tanultam, mint a kisangyal, így simán átmentem. Huhh.

Van abban valami, hogy az idő mindent megszépít: akkor kemény menet volt, most már inkább csak jó sztori. Például ma már úgy gondolok vissza magamra, mint aki mindig is jó tanuló volt. Igaz, ehhez a fiók mélyére kellett rejtenem azokat a bizonyítványokat, amik elárulják, hogy azért volt ott néhány hármas is… és hát ez a nem túl fényesen sikerült matek érettségi… De még ezekkel együtt is ekkor volt a legszélesebb a tudásom. Valószínűleg nemcsak én vagyok ezzel így, hanem ti is, és még egy csomó ember érettségikor volt/van a topon. Sokféle terület, négy évnyi tudásanyag, fiatal agy 😉

És én azt gondolom, ezek a fiatal, okos és persze szép kamaszok megérdemelnek valami klassz dolgot ballagásra! Szerintem remek ajándék a lassan (egy hét múlva!) ballagóknak egy RothAniko napló, amit akár az érettségi tételek kidolgozásához is használhatnak. De írhatják bele az érettségi utáni nyári kalandjaikat, sztorijaikat is. És nem utolsó sorban tökéletes „pénztárcák”: szuperül belecsúsztathatjátok, mellécsomagolhatjátok a ballagásra szánt pénzt.

Nemcsak a naplók, noteszek tesznek jó szolgálatot ebben az időszakban – egy mobiltok, kindle tok vagy akár egy RothAniko táska is klassz ballagási ajándék lehet.

Gyertek el április 24-én a WAMP-ra az Erzsébet térre, vagy a Palomába (1053 Budapest, Kossuth L. u. 14-16.) bármelyik kedden, szerdán, csütörtökön 11-19 óráig, és válasszátok ki a tuti ballagási ajándékot! Persze magatokat is meglephetitek valamivel, nem bánom 😉

 erettsegi ballagas naplo

Tuti tipp érettségiző lányoknak: stílusos napló

erettsegi ballagas uj spirik

Ebben a sorozatban (Hónapok kollekció), ezek az új, 2016-os “modellek”

erettsegi ballagas spiri bagoly

Ez pedig már a ti kedevencetek érettségi táján, egy uniszex borító az Erdőlakók Kollekcióból

bp coll nagy valasztek

Budapest rajongó fiúknak és lányoknak egyaránt találó ez a sorozat

 erettsegi ballagas bcl naplo

Nekem egy olaszországi csillagtúra volt az első fiatal felnőttkori nyaralásom, milyen jól jött volna akkor egy Róma borítójú napló

erettsegi ballagas taska zsebnotesz

Bár  ez a festmény (Valentine) tavalyi, termékek idén készültek belőle, egyik személyes kedvencem azóta is

{loadposition back}

{loadposition random}

 

Olvastad már?

blog pohar nyito
nyitokep
blog csomagolas ajanlo
fb hirdetes kepeslap keretben 2021
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok