Skip to main content

Szülinapi akció 15% kedvezmény mindenre!

Hűsítőt is csak stílusosan

blog pohar nyito

blog pohar nyito
Piszok meleg van. De jól van ez így, hiszen erre vártunk egész májusban! Amikor is, én gőzerővel a legújabb termékem bevezetésén dolgoztam, ami pedig nem volt más mint a poháralátét szettek. 

Folyamatosan a hűtő felé koslatok egy hűsítő pohár vízért. Aztán az asztalomra teszem, és ha nem iszom meg, kicsapódik a poháron a pára, ami lefolyik az asztalra. Gondolom ez a folyamat mindenki számára ismerős. Én mindig teszek a pohár alá valamit, télen-nyáron, egy ideje nem is akármit, saját designnal ellátott poháralátétet.
Az úgy kezdődött, hogy a szelektív hulladékgyűjtés jegyében szétszedtem egy régi kicsi határidőnaplót, kivettem belőle a textil részeket, a belívek mentek a papír szemetesbe, a borítót pedig nem volt szívem kidobni, így jobb hilyán itt figyelt az asztalomon. Viszonlylag hamar értelmet találtam neki, és elkezdtem poháralátétként használni. Egész sokára esett le, hogy ezt lehet más is szívesen használná, és készítsünk belőle terméket. Utána már begyorsultak az események és már csak a megfelelő pillanatot vártam, hogy bevezessem ezt az újdonságot. Valahogy nem tudtam megfogalmazni hogy mire várok, de ma már tudom, a melegre!
Szóval fogadjátok szeretettel a legújab termékemet, a poháralátéteket! Még csiszolgatjuk, kisérletezünk vele, de klasszul használható, jó szívvel ajánlom nektek!

Szettben tudjátok megvásárolni őket, 4db alátét van egy csomagban. A Budapest- és a Balaton Kollekció legnépszerűbb mintáival készítettük, hogy biztosan találjon mindenki kedvére valót. Ráadásul most bevezető áron 1490 Ft-ért tudjátok megvásárolni őket egészem 2021 07. 18-ig.. A webshopban több helyen is megtaláljátok az alátéteket: a naplóknál, naptáraknál és a képeslapoknál is.

Én azt mondom hűsítőt is csak stílusosan, főleg home office idején!

{loadposition back}

{loadposition random}

blog pohar bc

blog pohar bp

Olvastad már?

DbyRA fb hird XMAS logozva
blog 2020 evvege nyito
blog alommelo2019 nyito
2016 tavasz nyito
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok