Skip to main content

25.000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás belföldön INGYENES!

Újdonságokkal zárom az évet

blog gomba ajanlo

blog gomba nyitoA nyári hőség óta nem volt új bejegyzésem. Lassan itt a zimankó, úgyhogy épp ideje volt egy téli újdonságnak is. Vagy inkább kettőnek. Az első, akárcsak nyáron, egy új termék. Pontosabban egy új kollekció, a Natura, annak is az első néhány darabja.

Velem leginkább az urbánus hangulatú képeket kötik össze, de most végre megcsillogtathatom egy merőben más oldalamat is. A flóra és fauna témakörben született két alkotás, amik gyorsan fel is kerültek mindenféle felületekre, táskákra, naplókra, mindenhova. Vagyis annyira azért nem gyorsan, legalábbis a gombás kép nem. Azt ugyanis még a Covid előtt festettem, de teljesen kiment a fejemből. Akkor került újra a látókörömbe, amikor júniusban készültem a Palomában megrendezett egy napos kiállításomra. Úgy megörültem neki, hogy rögtön eldöntöttem, hogy ebből csinálok valamit. A valamiből aztán kb. minden lett. Ha körülnéztek a webshopban, láthatjátok ti is.
Aztán arra gondoltam, hogy szegény gomba ne árválkodjon magában, legyen inkább egy sorozat része, úgyhogy egy aranyhalat is kapott maga mellé, kis barátnak. Ez a kép már a járvány alatt született, de akkor még nem raktam össze a párost, csak miután megpillantottam a gombákat. És itt még nincs vége a történetnek! Szeretném bővíteni ezt a kollekciót is, de erről majd később.
Most még röviden mesélek a gombákról: hogy valójában nem is értem, hogyan feledkezhettem meg róla, mert a gomba nálam nagy rajongás tárgyát képezi egészen kicsi korom óta. Anyukám Zalából származik, ahol sok az erdő, és jó időjárási viszonyok mellett sok a gomba is. Gyerekkoromban csomót nyaraltunk a nagymamánál Zalában. És ilyenkor jártuk az erdőt a nagybátyáimmal, akik nagy gombászok voltak. Miután begyűjtöttük a gombákat, a nagyanyám megfőzte nekünk, és én majd megbolondultam azért az ízvilágért, amit csak abban az egy hétben élvezhettem, mivel Pakson nem voltak erdők a közelünkben, így ezek az erdei gombák sem. Egyszóval ekkot fedeztem fel magamnak a gombákat. Mert Magyarországon olyan gombák vannak!! Őrület. Olyan hihetetlenül színesek – van kb minden szín: piros, narancs, lila, fehér, zöld. A gomba fetisizmusom a mai napig tart. Vagy legalábbis tartana – csak sajnos Budapesten nagyjából csiperke és laska a kínálat. Talán a Lehel piacon lehet hozzájutni azokhoz a színpompás darabokhoz, amiket gyerekkorom óta imádok. De oda ritkán jutok el. Úgyhogy maradnak egyelőre a festett gombák, azokból viszont jut mindenkinek 🙂
A teljesség igénye nélkül pár kedvenc termékemet megmutatom ami ezzel a két új mintával született, a bejegyzés végén.

 A másik dolog nem is annyira újdonság, mint inkább visszatértés. Az elmúlt két évben nem éppen a megszokott módon mentek a dolgaim (ki gondolta volna?!), például a vásárok is kimaradtak az életemből. De az idén újra felbukkanok az Allee-ban!
Őszintén szólva izgatottan várom. Régen rutinos vásározó voltam, de két év kihagyás után még engem is valami furcsa izgalom jár át. Vannak új termékeim, amiket “élőben” még nem árultam, és arra is kíváncsi vagyok, hogy ilyen hosszú kihagyás és bezártság után milyen hangulatú lesz ez a karácsonyi vásár. Mennyire változtak meg az emberek, a hangulatuk és a vásárlási szokásaik.

Az Allee karácsonyi vására november 18-án kezdődik és december 24-ig tart. Velem általában csütörtökön, pénteken és szombaton találkozhattok. De a többi napon sem lesz hiány kedvességben, mosolyban és DesignByRothAniko termékekben. Lesznek régi és új designos határidőnaplók, naplók, táskák, ékszerek, tolltartók, pénztárcák… minden, amit szerettek.

Gyertek és segítsetek visszarázódni a vásározós létbe! 🙂

{loadposition back}

{loadposition random}

blog gomba naplo

blog koi naplo

blog gomba hati

blog koi hati

blog gomba naygtaska

blog koi naygtaska

 

Olvastad már?

blog szabaduszas nyito
nyitokep
stylewalker flyer 2018
receptfuzet nyito
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok