Skip to main content

25.000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás belföldön INGYENES!

Jedi visszatér

nyitokep

nyitokep

A maximalisták egyik tipikus hibája, hogy kontrollmániások. Vagyis képtelenek másra bízni a feladatokat, mert senkiben nem bíznak meg annyira, hogy elhigyjék róla, képes lehet olyan szuperul elvégezni, ahogy bezzeg ők tennék. Én is maximalista vagyok (vagy legalább törekszem rá), de azért nem hülye. Egy csomó folyamatot ugyan nem engedek ki a kezemből (valamivel nekem is ki kell töltenem a napjaimat), de más dolgokban szívesen kérek segítséget.

A tervezői szakmában az év vége különben is olyan húzós, hogy aki megpróbálja egyedül végignyomni, az úgyis rajta veszt. A Vörösmarty téri karácsonyi vásár már magában akkora feladat, hogy képes kilapítani az embert. Szóval én a kezdetektől eladói segítséggel árulok. Aztán, ahogy lenni szokott, a segítség néha túlnő a mesterén és önállósul… Ervin évek óta arca a standomnak, annyira, hogy mikor tavaly nem tudta vállalni a vásárt, a visszatérő vásárlóim méltatlankodva kérdezték, hogy de hova tűnt az a helyes fiú?!… Ervin mondjuk tényleg helyes, melegszívű típus; az a fajta, aki a vígjátékok alatt végig segíti a másik srácba reménytelenül szerelmes szép lányt, és akibe persze a film végén tökre beleszeret a szép lány, mert rájön, hogy mégis ő az igazi. Ervin tényleg az igazi, tele van álmokkal, és még dolgozni is tud, türelmes, figyelmes és menthetetlenül kedves, annyira, hogy az év végi feszkós pörgés ellenére sem sikerült egyetlen egyszer sem összezördülnöm vele, mert egyszerűen – nem volt miért.
A nagy közönségsikerre való tekintettel tehát örömmel trombitálom be, hogy egy év kihagyás után ez az Ervin, a mi Ervinünk visszatér! Újra vele találkozhattok a standon, s ő biztosan hagyni fog titeket válogatni, és minden kérdésetekre fog tudni válaszolni, még arra is, hogy a barátnőtök barátnőjének, akit ti nem nagyon ismertek, melyik telefontok tetszene jobban…
December 29-ig minden nap vele találkozhattok az AMÚGY egyéb programokban is gazdag és ellenállhatatlan hangulatú karácsonyi vásárban a Vörösmarty téren (délutánonként azért én is ott vagyok ;)). Aki pedig velem is beéri, azt szeretettel várom az adventi Wampokon, a Millenárison, december 6-án, 13-án vagy (és!) 20-án. Ott ugyan nincs az az igazi tuti karácsonyszag se Betlehem, viszont jó melegben kutathattok dögös ajándékok után…magatoknak és mindenkinek, akit szerettek.

vori1

A válogatás öröme…:)

vori2

Kistáska hegyek, idén bővült a színskála a sötétkék színnel

vori3

Az idei újdonság a nagytáska, mellette/alatta az örök kedvenc a határidőnaplók

vori4 ervin

És végül, de nem utolsó sorban, a mindig mosolygós Ervin 

{loadposition back}

{loadposition random}

Olvastad már?

2016 tavasz kokarda
insta bigsale ekszer
valentine kezdokep
kepeslap negyzet
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok