Skip to main content

Szülinapi akció 15% kedvezmény mindenre!

Morzsaporszívó helyett

kepeslap negyzet

kepeslap negyzet

Lehet, hogy ez már egy öregasszonyos vonás, de szeretek esküvőkre járni. Van ennek egy spirituális része: ilyenkor feltöltekezem egy újabb sírig tartó szerelem minden bizonnyal sírig tartó boldogságával. De azért az esküvőkkel járó külsőségek se hagynak hidegen.

Szeretek szépruhásan tét nélkül üldögélni, nézni a többi ki- és becsípett embert, figyelni a mennyasszony és a vőlegény titokban egymást méregető családját, és meghatódni azon a kedves – főleg mennyasszonyi – igyekezeten, hogy ezen a napon minden a legigazibb legyen. Szerencsém van, mert a mi generációnk olyan, hogy jól megfontolja a házasságot, így aztán még mindig rendszeresen kapok meghívókat első esküvőkre, a kevésbé megfontoltaktól néha már a másodikra is. Bőven van hát alkalmam szépruhásan üldögélni, és drukkolni az ifjú párnak.

Ennek a kedvtelésnek számomra egyetlen nyűgje volt mindig, és ez a nászajándék dolga. Amikor a friss házasok valóban együtt léptek be az életbe, ez könnyebb kérdés lehetett, hisz a násznépnek csak annyi gondja volt, hogy elosszák egymás között, ki veszi meg a mikrót, ki a kristálypoharakat. Manapság viszont általában két jól felszerelt háztartás egyesül, amit legfeljebb fölösleges cuccokkal lehet kiegészíteni, csokifondükészlettel vagy boci formájú morzsaporszívóval, például. Ha pedig ezek fölöslegességét józanul belátjuk, nem marad más, mint az élményajándék, mondjuk, egy helikopteres városnézés a Duna fölött.

Az évek múltával, ahogy több biztatást kaptam a munkámat illetően, egyre bátrabban választottam nászajándékot a saját termékeimből, mert ezeket személyesnek és igazán szeretettelinek éreztem. Persze, mivel nem faliszekrényeket gyártok, egy-egy termék önmagában soványan mutatott volna. Ezért csomagot készítettem belőlük. Ebbe a csomagba került egy esküvőkönyv (vastag album, amibe a násznép jókívánságokat és jótanácsokat írhat a párnak), egy kézbesimuló, de nem túl kicsi napló (ami a nászút emlékkönyve lehet, rögzíthetők benne a látottak, beleragaszthatók a belépők és kávézós szalvéták), egy kistáska a feleségnek (amiben a nászúton és utána is magával hordhatja a rúzsa mellett az iratokat, na meg a frissen megkaparintott családi kasszát), és egy sorszámozott nyomat, a napló és a kistáska grafikájával (amihez remélhetőleg annyi kedves emlék tapad majd, hogy a mézeshetek után is öröm lesz ránézni).

Először a barátnőim irigyelték el tőlem ezt a csomagmegoldást, így hát egy ideje nekik is állítok össze ilyesmit. A múlt héten viszont befutott az első kifejezetten esküvői csomagra vonatkozó kérés egy ismeretlen vásárlótól, ezért úgy éreztem, itt az idő, hogy a lehetőséget publikussá tegyem.

Ezzenel tehát létezik designbyrothaniko esküvőcsomag, a fenti 4 termékkel, választható grafikával (3 féle esküvőkönyv borítóval, és 4 féle nagyvárosi grafikával a többi termékre). Vidám, csajos és szerelmes hangulatú – épp mint egy mennyasszony. És ha nem is egyformán hasznosítható a pár mindkét tagja számára: lássuk be, egy esküvő alapvetően a mennyasszonyról szól, és ezt még soha egyetlen vőlegény sem nehezményezte.

eskovo csomag

Esküvő csomag tartalma

varosok

Választható városok

eskuvos konyv autos

Választható esküvő könyv borító – Autós

eskuvos konyv motoros

Választható esküvő könyv borító – Motoros

 

{loadposition back}

{loadposition random}

Olvastad már?

hamarosan
wamp flyer 2017 03 12
bcn 2015 kicsi
paloma napok1 2016
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok