Skip to main content

25.000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás belföldön INGYENES!

Nem viszem vásárra a bőröm

blog duplazok alle

blog duplazok alle2020-nak ugyanúgy indultam neki, ahogy a többi évnek szoktam: ez az év még szebb és jobb lesz, mint az előző. Hát nem lett! De izgalmasabb mindenképpen. Az pedig nem kérdezte senki, hogy akarjuk-e ezt az izgalmat. Úgyhogy tessék alkalmazkodni!
Szóval jött a vírus, és mindent megváltoztatott – ahogy az egy vírushoz illik. Felülírt minden addigi elképzelést, szokást és tervet. Például olyan tízenéve bebetonozott dolgokat is az életemben, mint a vásárok.

Valójában soha nem jutottam el addig a gondolatig, hogy ne vegyek részt pl. a Vörösmarty téri karácsonyi vásáron. Az életem része. Volt. Olyannyira evidenciaként kezeltem, hogy amikor tavasszal szervezni kezdték a vásárokat, én kb. gondolkodás nélkül, rutinból megírtam a pályázati anyagot (ezekre a vásárokra pályázni kell). Aztán amikor készen lett a pályázat, leesett, hogy nem is tudom, hogy akarom-e én ezt egyáltalán ilyen körülmények között?! Na akkor leültem és végiggondoltam. Nem volt egyszerű meghozni a döntést, sőt! Akkor még nem sokat tudtunk erről az egészről. (Mondjuk most sem…)
De végül úgy döntöttem, hogy nem megyek egyetlen vásárra sem, a karácsonyira sem, se a Vörösmarty térre, se az Allee-ba. Akkor ezt még elég necces volt kimondani, de most, így ősszel, már határozottan jó döntésnek tűnik. (És miközben ezt a bejegyzést írtam nektek még pár hete, a tegnapi nappal az élet engem igazolt: a vásárt a szervezők is jobbnak látták nem megszervezni a Vörösmarty téren, így lemondták azt.) 
Persze nem tudjuk, hogy pontosan mi lesz, de az biztos, hogy a turisták nem fognak tolongani a városban, valószínűleg a magyarok is másképpen vásárolnak majd. És ami egészen biztos: a határidőnapló nem áll el.
Nekem, ugye, ebben az időszakban a határidőnaplók a húzótermékeim, viszonylag sokat készítünk és adok el belőlük a téli vásárokban. De amit akkor nem, az nagyjából a nyakamon is marad. A mennyiség a többi termékre is igaz, azért egy közel 60 napos vásárra nagy árukészlettel kell nekiindulni, ami jelentős beruházás. Az idén ezt nem kockáztattam meg, nem akartam belebukni.
Szóval az idei téli szezonra nagyon másképp kell készülnöm, mint eddig.
Ami egyébként ugyanannyi előkészültet jelent, valójában csak kevesebb mennyiséget kell készítenünk. Ugyanúgy egyeztetnem kell mindenkivel, kb. csak a darabszám rubrikába kell mást írnom. De sebaj, ez egy ilyen év.
Fura lesz megtapasztalni, hogy milyen egy karácsonyivásár-mentes szezon, de kíváncsian várom. Kicsit kívülről tudok ránézni a dolgokra, ami talán még hasznos is lehet a jövőre nézve.

A vásárlóimnak viszont nem hogy kevesebb, hanem inkább több jut ebben az évben, mert lesz sok új termékem!
Megszülettek a Balaton kollekció képei, amiket már láthattatok is. És ezekből, természetesen, termékek is készülnek, sok belőlük már most elérhető a webshopban. Úgyhogy ha személyesen nem is találkozunk, de a webshop telis-tele lesz a karácsonyi szezonra. Mindenki kedvére válogathat, rendelhet. Szerintem úgyis sokan rászoktatok az online vásárlásra az elmúlt több mint fél évben.

És, azt hiszem, én is profitálni fogok ebből a változásból – végre több időm lesz a családomra, a fiammal együtt készülhetünk a karácsonyra. Anyuka üzemmódban hangolódhatok az ünnepekre, és ezt nagyon várom. Hogy hányan üljük körbe az asztalt szenteste, most még nehéz megmondani, bízom benne ez a döntés abban is segít, hogy a szüleinkkel/nagyszülőkkel együtt ünnepelhessünk majd.

{loadposition back}

{loadposition random}

Olvastad már?

blog nyar nyitokep
nagytaska 2016 osszes
wamp flyer 2016 12 11
nyitokep
7
    7
    Kosarad
    Eltávolítás
    Eltávolítás
    Nyaklánc - Hónapok Kollekció - Március
    1 X 5.600 Ft = 5.600 Ft
    Eltávolítás
    Képeslap borítékkal - Korcsolyázó Eltávolítás
    Képeslap borítékkal - Korcsolyázó
    1 X 1.200 Ft = 1.200 Ft
    Képeslap - Európában jártam - álló Eltávolítás
    Eltávolítás
    Eltávolítás