Skip to main content

Szülinapi akció 15% kedvezmény mindenre!

Strandjátékok újratöltve

Nyitokep

Nyitokep

A legjobban talán akkor örülök annak, hogy van az én gyerekem, amikor leülhetek vele játszani. A csörgőrázogatós, sípolónyuszis korszakon már túl vagyunk, a homokozót legtöbbször még sikerül elkerülnöm (kövezzetek meg: nem bírom a homokozót), a többi játékkal viszont tökszívesen molyolok: annyira, hogy szinte bosszant, mikor a gyerekem, aki érdeklődésben érthetően kevesebbet bír nálam, félbehagy valami tevékenységet, amiben én épp elmerülök, mondjuk legozom vagy kirakózok.

Amióta pedig rájöttem, hogy bármilyen benti játék konvertálható szabadtéri játékká, ezek szezonalitása is megszűnt. Teraszon rajzolunk, játszótéren autózunk, strandon memóriázunk. Mert a memória pont olyan, hogy minél többet játszol, annál jobban szereted. Bárhova megyünk én csomagolok, hát jó hogy becsúszik a táskába egy dobozzal még a tengerre is. Mert azt elnézegeti, pakolássza végtelenül, feltornyozza, és néha még rendesen is hajlandó játszani vele. Velem.

Strandjátéknak mondjuk kicsit durva, mondta epésen a barátnőm, persze csak irigykedett, amiért nem neki jutott az eszébe, pedig ő igazi nagycsaládos, lehetne már ennyi tapasztalata. Jó, nem mondom, egy nagyméretű fürdőlepedő azért nem árt ehhez a strandmemória dologhoz, meg néha ott marad a dobozon is a naptejes ujjunk nyoma, de azt már megtanultam, hogy ha az ember jól akarja érezni magát a gyerekkel, legjobb, ha minden megtehetőt megtesz azért, hogy a gyerek jól érezze magát. Nem hiszem, hogy van olyan játék, amit ne tennék kockára a nyugi érdekében. Persze könnyű nekem, hiszen egggészen véletlenül van egy saját tervezésű memóriám, 35 párral, részletgazdag képekkel, amikről még külön történeteket is lehet mesélni, és elég csajos ahhoz, hogy a rokon kislányok elandalodjanak tőle, viszont elég sok jármű szerepel rajta ahhoz, hogy a fiúk is érdekesnek találják.

Este meg, ha a krampuszok elaludtak, kiülünk a kempingasztalhoz a férjemmel, tölt nekem egy pohár bort, és játszunk rendesen.

doboz2

Ugye milyen kellemes ránézni a korcsolyázós lányra így augusztus derekán?

doboz

Ez pedig a belbecs, 70 darab kártya ami csak arra vár hogy felfedezzétek őket!

{loadposition back}

{loadposition random}

 

 

Olvastad már?

nagytaska 2016 osszes
eskuvokonyv nyitokep
wamp flyer 2016 12 11
receptfuzet nyito
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok