Skip to main content

Szülinapi akció 15% kedvezmény mindenre!

Csak semmi sportosság!

hatizsak nyito2

hatizsak nyito2Nem vagyok az a kifejezetten hátzsákos típus. (Sőt, alapvetően túl sok sportos cuccom sincs.) Viszont be kell látnom, hogy (a hátitáska mint olyan) elég praktikus találmány. Mondjuk, amikor a gyereket viszed haza a bölcsiből, és persze fognod kell a kezét, mert különben:
a) leguggol, és egész délután bodobácsot fog begyűjteni, ami szerinte katicabogár
b) előreszalad, te meg sokkot kapsz, hogy nem rohan-e egy autó/bicikli/busz elé.

Szóval az egyik kezedben a gyerek. A másikban a kismotor, amit már nyilván megunt, és neked kell cipelned. És akkor még be kell vásárolni, többek között azt a jófajta diós kenyeret 😉 Na, ilyenkor kellene egy harmadik kéz. Vagy egy klassz hátizsák. De nem akarom a gyerekre kenni az egészet. Ha például nyeregbe pattan az ember lánya, akkor sem mellékes, ha van egy csinos csajos táskája – mondjuk egy olyan, ami szabadon hagyja mindkét kezét. Például egy hátitáska. Ami elég nagy, de nem túl nagy. Ami hátizsák, de mégis nőies. Amit jól meg lehet pakolni, mégsem szakítja le a vállad. Igen, tudom én, hogy nem kevés, amit tudnia kell annak a hátizsáknak, amit szívesen hordanék. De azt hiszem, sikerült megalkotnom! Remélem, nektek is tetszik majd, és olyan elégedettek lesztek vele, mint én.
A külsejük mellett van még egy pár jó tulajdonságuk, amik első ránézésre nem biztos, hogy feltűnik. Ezek:

-2 cm széles, állítható textil pánt
Szerintem ezeknek a tornazsák típusú hátizsákoknak a pántjuk a gyenge pontjuk. Mert ugye elég nagyok ahhoz, hogy jól meg lehessen őket pakolni. A pánt viszont nagyon vékony (tulajdonképpen csak két zsinór), így belevág az ember vállába, ami nagyon tud fájni, nyáron meg kimondottan hülyén néz ki a spagetti pánt mellett hagyott vállpánt helye.
Én ezért döntöttem a 2 cm széles heveder mellett. Egyrészt jobban néz ki, másrészt sokkal kényelmesebb, főleg, hogy állítható, és jól bírja a terhelést.

-Cipzáras kialakítás
A klasszikus összehúzós felső rész helyett a cipzáras megoldást választottam. Így praktikusabban lehet bele pakolni, és jól érvényesül a grafika (pl. a Hónapok Kollekció lányainak arca nem ráncosodik meg idejekorán :))

-Vízlepergető és strapabíró gyöngyvászon anyag
Ami egyszer bevált, azt én nem szeretem lecserélni. Márpedig a gyöngyvászon anyaggal jó tapasztalataim vannak. Strapabíró, szépen rá lehet nyomni a grafikát, ráadásul vízlepergető is. Úgyhogy ennél a táskánál is ezt használtam, hordhatjátok esőben, napsütésben!

-Fényvisszaverő csík – nem csak bringásoknak
Oké, tényleg a biciklisták miatt jutott eszembe a fényvisszaverő csík, ami körbeöleli a táskát. Ettől függetlenül nem csak nekik jön jól. Bármilyen esti/éjszakai programod van, nem árt, ha jól látható maradsz. Szerintem.

Azt hiszem, egy blogbejegyzésben ennél sokkal többet nem érdemes beszélni egy táskáról. Gyertek el a Palomába (1053 Budapest, Kossuth L. u. 14-16. Nyitva tartás: kedd, szerda, csütörtök: 11-19 óráig) és nézzétek meg személyesen is az új alkotást. Vagy ha már a leírás és a képek is meggyőztek benneteket, rendeljetek az ÚJ webshopomból! 

hatizsak bcl

Nagyvárosi Élet Kollekció hátizsákon

hatizsak moths

Hónapok Kollekció hátizsákon

hatizsak bp

Budapest Kollekció hátizsákon

hatizsak haton pirosk zold

Ilyen mutatós háton

hatizsak haton valentine skek

Nekem ez a favoritom. Nektek melyik a kedvenc?

{loadposition back}

{loadposition random}

 

Olvastad már?

blog fejtagitas nyito
blog kariaji nyito
blog vasarnaptar 2018 nyito
blog kezdo nayaknapja
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok