Skip to main content

Szülinapi akció 15% kedvezmény mindenre!

Megnyitottunk!

webshop promo keresd onmagad

webshop promo keresd onmagadEzennel megosztom veletek a várva várt örömhírt: ELINDULT A SAJÁT WEBSHOPOM!
Nagyon, nagyon örülök neki, büszke vagyok rá, és egy csomó élményem van ezzel a témával kapcsolatosan, amit muszáj veletek megosztanom. A szokottnál hosszabb bejegyzés született, megfordult a fejemben, hogy kettéosztom, de inkább daraboljátok ti fel, ha sok egyben!

A kezdetek
Amikor fiatal lány voltam, nemhogy webshop nem volt, de még internet sem. Legalábbis az én közelemben nem. Aztán a 90-es években Viki elkezdett egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol volt számítógép ésss! internet is. Ő nagyon lelkes volt, be is csempészett a céghez, hogy megmutassa a csodát. Hát, abszolút nem hozott lázba. Még egy ideig maradtam az offline világnál.
Aztán fordult a kocka.
Pontosan akkor, amikor Berki Andi elköltözött Amerikába. Mert ugye valahogyan tartani kell a kapcsolatot a külföldre került barátnővel. Az egyik sokcsillagos Duna parti szállodában (a nevét ne feszegessük) ugyan volt egy remek lehetőségünk, ami abból állt, hogy mindketten felhívtuk a szállodát, a telefonközpontos ismerős pedig az ölében (igen, az ölében!!) összeillesztette a 2 telefonkagylót, és mi tudtunk egymással beszélni – ha szerencsénk volt. De ha a gravitáció volt az erősebb, és az egyik kagyló kicsit lecsúszott, mi csak a közös ismerős combjának tudtuk elújságolni az aktuális szerelmi ügyeinket.
Elég egyértelmű, hogy ez tarthatatlan volt, úgyhogy csináltam magamnak egy e-mail címet (freemail), hogy majd azon levelezünk. Mondanom sem kell, hogy Anditól azóta sem érkezett egyetlen levél sem ebbe a fiókba… nem egy levélíró fajta a drágám. Én viszont felvettem a fonalat.

Az első laptop és a gyufa
Olyannyira rákaptam a netezésre, hogy vettem egy laptopot, és hozzá egy jó hosszú kábelt. Fiatalabb olvasóim kedvéért: akkor még nem volt mindenhol (sehol?) wifi. Így aztán kénytelen voltam az egész szobát átszelő kábelt kerülgetni. Már amikor összejött. Mert eleinte párszor fennakadtam benne. Egyik alkalommal sikerült az egyébként tök új gépet is lerántanom, el is tört benne valami, amit, naná, hogy nem lehetett megjavíttatni. Oké, hogy csak az „internetkábelbemenettel” (bocsánat, informatikusok ) lett baj, de onnantól kezdve kénytelen voltam egy szexi gyufaszállal kipöckölni a kábel végét, hogy a helyén maradjon. (gondolhatjátok, hogy ezek után mennyire tudom díjazni a wifit!)
A gyufaszálas internetezés korszaka egészen sokáig tartott, aztán vettem egy új gépet. Kb. ezzel egy időben a kábeltől is megszabadulhattam.
Egyébként a régi gép a mai napig megvan, azon scannelek. Mert a scanner is régi. És a két régi csávó nem bírja az újakat, csak egymással hajlandóak dolgozni.

Internetes vásárlás korszaka
Akik jobban ismernek, tudják, hogy elsőre idegenkedem minden újtól. Gondolhatjátok, hogy ez a veeeszélyes internetes vásárlás mennyire fogott meg?! Persze idővel rájöttem, hogy irtó kényelmes, egy csomó dologhoz olcsóbban is hozzá lehet jutni, és néha tök egyedi cuccakat is lehet kifogni. És ez felülírta az ódzkodásomat.
Szóval az új gépemen belevágtam az internetes vásárlásba, és kockázatos módon megvettem egy Vámos Miklós könyvet. Megrendeltem, kifizettem, átvettem. Minden rendben volt, meg lettem győzve, és meg lettem fertőzve. Olyannyira, hogy egy idő után – oké-oké, éveknek kellett eltelni az első vásárlástól a gondoltaig- saját webshop létrehozását kezdtem fontolgatni.

Meska
Na, azért annyira nem voltam bátor, hogy elsőre belefeccöljek egy csomó, csomó energiát és pénzt, csak úgy, a semmire. Gondoltam, regisztrálok a Meskára, 1 évig maradok, és ha ez működik, akkor belevágok. Regisztráltam, működött, úgyhogy 1 év után tényleg elkezdtünk a saját webshopon dolgozni (Ennek lassan két éve)

Saját webshop
Az volt a terv, hogy ez lesz a saját – és a ti – karácsonyi ajándékotok. Sajnos jóval több munka volt vele, mint amire számítottam, így csak mostanra készült el. De szerintem megérte! Olyan lett, amilyet szerettem volna. Remélem, nektek is tetszeni fog! Szerintem érdemes lesz használnotok, mert: (Listába szedem, tudjátok! 😉 

1.Ki sem kell tenned a lábad lakásból, hogy megszerezd, amire szükséged van. (munkaidőben, munkahelyről is rendelhetsz, de ezt persze csak csendben jegyzem meg)
2.Éjjel nappal vásárolhatsz, nem kell a nyitva tartási időt és a WAMP-ok időpontjait figyelned
3.Csak olyan termékek vannak fönn, amik biztosan kaphatók. És 98%-ban minden termék fönn van, ami kapható.
4.Nem rendezzük át az „üzletet” (engem rettentően zavar, amikor egy üzletet átrendeznek, én meg határozottan megyek a tésztáért, tök fölöslegesen, mert mostanra már áttettek az üzlet másik végébe)
5.Ha nincs ötleted, hogy mit ajándékozz szülinapra, névnapra, karácsonyra, ballagásra, csakúgy, akkor nézd át a kínálatot, nagy eséllyel találsz valami szuper cuccot.
6.És: ha nem tudod eldönteni, hogy melyik táska/napló/tok stb. az igazi, itt órákig, sőt napokig is nézegetheted, mérlegelhetsz, hezitálhatsz – nincs itt Ervin vagy Anikó, hogy szúrós szemmel nézzen rád 😉 Esetleg a családod fog egy cseppet kiakadni a folyamatos “Szerinted melyiket vegyem meg?” kérdés miatt.
7.Egyébként meg ez a jelen, a jövő, muszáj lépést tartani.

Száz szónak is egy a vége: használjátok! Izgatottan várom a rendeléseiteket, és a visszajelzéseiteket is. És aki eljutott a posztnak a végéig, annak örömmel jelentem, hogy a következő egy hétben ingyen postázom nektek a rendeléseteket (2016. 06. 06. éjfélig), egyszóval irány a bolt! 😉

{loadposition back}

{loadposition random}

Olvastad már?

szinhaz kezdo
nyitokep
hirlevel
blog ekszer 1 nyito
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok