Skip to main content

Szülinapi akció 15% kedvezmény mindenre!

Ott a pont

brisbane bringaval 2in1

brisbane bringaval 2in1

Vásározós napok végére – mint a vasárnapi Wamp után is – gyakran elfáradok, és kis irigykedéssel gondolok azokra a kiállítókra, akik helyett a standon megbízott eladók ácsorognak, fagyoskodnak vagy épp sülnek meg egész nap. Ilyenkor egy-egy pillanatra felvetődik bennem, hogy legközelebb én is inkább valakivel képviseltetem magam, olyannal, aki még jobb eladó is lehet nálam, hiszen a termékismeret tanulható, és a vevőim vélhetőleg nem csak a személyes varázsom miatt döntenek a termékeim mellett (legalábbis remélem, bár ez a lehetőség is hízelgő). Volnának is ideális jelöltjeim a posztra.

Mégis, mikor másnapra kipihenem magam, és visszagondolok, mi mindent szűrtem le az érdeklődőkkel és vásárlókkal való beszélgetésekből, egyértelmű: a személyes jelenlét nem megúszható, ha tanulságokra vágyik a ember. Nincs az a gondosan szerkesztett kérdőív vagy jópofa facebook-posztban feldobott kérdés, ami hozhatná azt, amit ezek a spontán megjegyzések.
Többször volt már, hogy egy egész termékfejlesztés indult be így, például tablet tokok esetében. Tavaly többször, többen is kérdeztétek, tablet tok lesz e? Kaptam ezt a kérdést személyesen és emailen egyaránt. Az igény beette magát a tudatalattimba, mert azt vettem észre, hogy ha szemben jött velem egy tablet tok (metron, műszaki áruházban, kávézóban) én egyre csak vizslattam, néha már kínosan hosszan. Januárban aztán vettem egy nagy levegőt, és elkezdtem „kifejleszteni” a saját tablet tokomat. Arra kellett csak figyelnem, hogy az enyém is tudja mindazt, amit a piacon a többi, és persze annál még egy kicsit többet. Így született jó pár hetes tervezés, és tucatnyi próba darab után, egy finoman szivacsozott, körbecipzározható tok, ami kívül-belül könnyen tisztítható. Került rá egy praktikus zseb is, töltőnek, modemnek, bárminek. A méretét úgy alakítottam ki, hogy tabletnek, de kicsi laptopnak is jó legyen, és igyekeztem minél többféle grafikával és azon belül is többféle anyag- és cipzárszínnel feldobni a kínálatot.
Jó kis termék lett, igazán elégedetten nézegettem, jó volt a fogadtatása is. De nem átütően jó, gondoltam. Vajon miért, hiszen ez a tok mindent tudott, amit tudnia kellett, és nem is volt drága. Aztán egy nap bejött a bemutatótermembe egy lány, eleve azzal a szándékkal, hogy tablet tokot szeretne, látta a weben. Megcsodálta a választékot, többe is belepróbálta a tabletjét, aztán hosszan hezitált, szinte már túl hosszan. Nem tudott választani a polcokon lévő több mint 10 féle dizájnból. Variált egy darabig, én meg nem értettem, hogy most akkor miért nem tetszik, hisz kinézte előre, direkt ezért jött. Egyik lábamról a másikra álltam, ő meg csak mélázott a bolt közepén, aztán azt kérdezte: lehetne esetleg, erre a tokra egy szíjat rakni, olyan karabinereset? Hogy akkor lehetne vállon is hordani, táskának…mert ő például bkv-n utazik, és a hóna alatt szorongatni a tokot, az nem olyan jó….
Basszus, gondoltam, és majdnem megöleltem a csajt, pedig nem vagyok az a tapizós típus, basszus, ez az! És hogy mennyire vagány már, hogy egy tokot egy mozdulattal táskává lehessen alakítani, és vállon vinni a tabletet, amikor úgy kényelmes. És egy kisebb cucc-igényű napon simán csak laposabb táskának hordani… Na azóta szériatartozozék a tablet tokokon a karabineres vállszíj. Ti pedig szemlátomást még jobban szeretitek.
Szóval ami engem illet, maradok végkimerülésig árusítani a vásárokon meg a bemutatóteremben is, amikor csak lehet. Hiszen minden alkalom felér egy üzleti tanácsadással!

panda 2in1

Erdőlakó Kollekció tablet táskán

 

troli bringaval 2in1

Budapest Kollekció tablet táskán

marcius bringaval 2in1

Hónapok Kollekció tablet táskán

 

brisbane rollerrel 2in1

Nagyvárosi Élet Kollekció tablet táskán

{loadposition back}

{loadposition random}

 

Olvastad már?

blog kokarda nyito
work logozva 6
halloween nyito
jatek havanna tasi aug
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok