Skip to main content

Szülinapi akció 15% kedvezmény mindenre!

Becsöngettek

Nyitokep

Nyitokep

Bár a saját gyerekemmel nem vagyok célcsoport, mégsem tudom kivonni magam a fél országot lázban tartó tanévkezdő para alól. Emlékszem én azon kevés gyerekek egyike voltam, aki várta a szeptemberi évkezdést, és az azt megelőző tanszer vásárlást.

 

Hihetetlen lázba tudott hozni egy jobban kinéző radír vagy toll, és már akkor a matricák nagy szerelmese voltam (többek között az íróasztalom kárára). Izgatottan vártam minden szeptember elsejét, amikor használatba vehettem az új szerzeményeimet, becsomagolhattam végre a könyveimet, és felvinyettázhattam őket. (Becsomagolja még valaki manapság a gyerekei tankönyveit?)

Ettől függetlenül mégis tele vagyok együttérzéssel, ahogy lépten-nyomon beszerzési körutat tartó anyukákba és nyomukban caplató, nem túl lelkes gyerekekbe botlok.
Arra gondoltam, összeszedem azokat az apróbb termékeimet, amik kicsit rendhagyó módon színesíthetik a gyerekek iskolaszereit, és remélhetőleg kedvcsinálóként is jól működnek így év elején. Hiába, hiszek a dizájn boldogító erejében… De szerinted a te gyereked nem örülne valami hasonlónak, nem menne nagyobb kedvel iskolába?

kistaska

Kistáska – Lányos dizájnban
Funkció: plusz zseb az iskolatáskában, hogy a legfontosabb dolgok ne kallódjanak – zsebpénznek, bérletnek, kulcsnak, diákigazolványnak

telotok

Telefontok – Fiús és lányos dizájnban
Funkció: készülékvédelem a körzőhegyek, tollak-ceruzák, szottyos banánok, büdös tornatrikók ellen

oroknaptar

Öröknaptár – Fiús és lányos dizájnban
Funkció: napi beosztású, kis kezeknek is kézreálló leckefüzet, a készen kaphatóknál jóval több írásra való hellyel, az aktuális napot jelölő szalaggal, kemény táblával (szükség lesz rá)

spiri

Spirálos napló – Fiús és lányos dizájnban
Funkció: rajzfüzetnek, mert minőségi papíron imádnak rajzolni a gyerekek

zsebnotesz

Zsebnotesz – Fiús és lányos dizájnban
Funkció: kis rajzoknak, titkoknak, zsebbe csúsztatható méretben

kituzok

Kitűzők – Fiús és lányos dizájnban
Funkció: feldobni a régi vagy új iskolatáskát, tornazsákot, tolltartót

{loadposition back}

{loadposition random}

 

Olvastad már?

iskolakezdes 2019 nyito
blog alommelo2019 nyito
blog befozes nyito
blog kezdo balaton koll 2020
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok