Skip to main content

Szülinapi akció 15% kedvezmény mindenre!

Nyárvégi bánatűző

anyanaptar nyito

anyanaptar nyito

Nyaralásból haza, kicsit leverten… Ami most jön, azt szeretem az évből a legkevésbé, ezt az őszbe forduló búcsúzkodást, rákészülést az év végi hajrára, ahogy új rutinba töröm magam és a gyerekem ezután a végtelen szép nyár után, és mehetünk mindig beljebb a hidegbe-sötétbe. A nemszeretem dolgok könnyebb átvészeléséért általában meglepem magam egy kis vigaszajándékkal.

És hogy ez is egy ilyen ősz-kezdő vigaszajándék lehet, gondoltam, mikor igent mondtam egy kiadói felkérésre, hogy segítsek megalkotni a külföldről talán többetek számára ismerős, hazai kiadásban viszont ismeretlen 18 hónapos iskolanaptárt (2015. szeptember 1-jétől 2016. december 31-ig tart). Diákokat, tanulókat, tanárokat, na meg anyukákat céloztunk meg vele elsősorban, de sejtem, hogy a legtöbb naptárfüggő szeretni fogja ezt az új formátumot, egészen egyszerűen mert – ritkábban kell váltani. A régi naptárt még tovább lehet szeretni, az infók pedig még tovább visszakereshetők maradnak.

Mivel hosszabb időtartamra szól, és tovább van kézben, a kiadó egy kis kalendárium-feelinggel is gazdagította ezt a naptárt: a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum (ismertebben: A Skanzen) gyűjtéséből beleírtuk az egyes napokhoz kötődő szokásokat, népszokásokat, érdekes hagyományokat. Sőt, szintén a kalendárium-szerűség kedvéért fotók is kerültek bele: a menő gasztroblogokból food stylistként ismert Milutinovits Panka válogatott nekünk az ételfotóiból, némelyiknek még a receptjét is megosztja velünk.

Szóval igazi praktikus, csajos terméket sikerült összeraknunk, és mivel minden nő lelkében megmarad a ragasztgatós kiscsaj, kiemelt napokat jelölő matricák is járnak a naptárhoz (mint pl. mikor jön a szerelő, mikor ne felejtsünk el egy fontos munka ebédet, vagy egy jó színházat/mozit). Nagyon kíváncsi vagyok, mit szóltok majd hozzá! Ha megtetszett, online is vásárolhattok belőle, vagy a Palomában a bemutató termemben (1053 Budapest, Kossuth L. u. 14-16., nyitva tartás: kedd, szerda,csütörtök: 11-19 óráig) az éves naptár áráért, 3900 Forintért. Az ősz pedig monnyon le.

anyanaptar osszes

Ebből a négy féle borítóból tudtok választani

 

anyanaptar autos borito elozekkel

Az előzéket is Panka fotói díszítik, mutatom őket egyenként is, melyik borítóhoz melyik fotó került

anyanaptar vili borito elozekkel

Combinóhoz “kovi ubi”

anyanaptar hidas borito elozekkel

Ehhez a finom Margit hidashoz csakis egy jóféle sütenény dukál

anyanaptar motoros borito elozekkel

Motorsohoz pedig a piaci hangulat

anyanaptar osszes belso fotok

A belíveken is vannak fotók, receptek, nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem mindig össze fut a nyál a számban ha rájuk nézek…

anyanaptar patent matrica

Érdemes elmerülni a részletekben: cérna fűzött könyvtest, patent záródás, matricák

anyanaptar belivek retek

A belívek elosztása heti rendszerben: bal oldalt a hét napjai, jobb oldalt vonalas rész a jegyzeteknek. A képes részek mellett is van jegyzetnek hely, oda lehet írni pl. a saját receptünket, amit a fotó inspirált

{loadposition back}

{loadposition random}

Olvastad már?

advent panka
blog taska akcio nyito
blog 2020 evvege nyito
blog advent nyito
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradTovább vásárolok